Reviews

    positive review  Super leuk boek om te lezen! Kan iedereen aanraden! Komt er nog een deel van??

    thumb Susanne Nulkes
    9/04/2019

    positive review  Ohhh my God, had de 50tinten ook allemaal gelezen, maar die kon ik wel weg leggen, dit boek 16 diamants, ieder vrij moment zat ik in het verhaal... 2dgn en hij was uit. Maar zelfs nu nog blijft het verhaal hangen. Een eind wat je niet verwacht, en er zit vanalles is , gewoon een geweldig boek. Ik wacht met smart op een volgend verhaal van je Harita !!

    thumb Janneke Gulen
    8/06/2019

    positive review  2 dagen en het boek was uit...kon t niet weg leggen

    thumb Bianca van Gestel
    8/06/2019

    positive review  Spannend boek van begin tot einde

    thumb Patricia Lemberechts
    8/06/2019

    positive review  Een super boek om te lezen heb het boek meegenomen op vakantie. Helaas was het boek veel te snel uit kon het maar moeilijk wegleggen

    thumb Sandra Bosch
    8/05/2019

    positive review  Wat een waanzinnig goed boek was dit zeg! Ik had het zo uit helaas. Ik vind het super goed geschreven, ik zat er echt helemaal in en heb zelfs een paar keer een traantje weg gepinkt!

    thumb Angelique van der Harst
    8/03/2019

    positive review  Dacht dat ik al een heleboel gewend was met lezen, maar dit boek maakte me stil, lyrisch, hysterisch....gewoon van alles tegelijk.... en wat een verrassend einde, ik kon gewoon niet stoppen met lezen. Wacht met smart op een nieuw boek

    thumb Ursula van Hardeveld
    8/02/2019

    positive review  Genoten tijdens mijn vakantie van dit boek. Zo goed dat ik wilde blijven lezen! Hopelijk volgen er meer.

    thumb Debbie Zomer
    8/01/2019

    positive review  Heerlijk boek lekker leesbaar.. Maar pas op je kan niet meer stoppen....

    thumb Diana Diana
    7/29/2019

    positive review  Sixteen Diamonds, heerlijk vlot geschreven leest dan ook erg lekker weg. Je kan het bijna niet wegleggen.. een echte aanrader, absoluut geen spijt van. Wel jammer dat ie niet gesigneerd is, dat had ik geweldig gevonden. Omdat de schrijfster het boek zelf uitbrengt zonder tussen komst van uitgever. Mijn complimenten aan Harita. En dat er nog meer boeken mogen volgen...

    thumb Moniek Barbiers
    7/17/2019

    positive review  Super mooi boek, een meeslepend verhaal en fantastisch geschreven. Kijk al uit naar het volgende boek.

    thumb Anita Vermeulen Van Baren
    7/14/2019

    positive review  wat een super boek.je will maar lesdn blijven.echt pakkend verhaal. op vakantie gelesen.wou niet meer stoppen

    thumb Daniela Druschke
    7/05/2019

    positive review  Een heel spannend en leuk verhaal! Leest makkelijk door en was daarom ook zo uit. Veel beter als 50 tinten grijs echt een aanrader!

    thumb Lisanne Buijnsters
    7/02/2019

    positive review  Super leuk en intrigerend boek om te lezen! Zeker een aanrader! 🙂

    thumb Stefanie Potums
    6/27/2019

    positive review  Echt een top boek!!! Zeker een aanrader!!! Ik kan eigenlijk niet wachten op een vervolg!!!! Ik zou iedereen aanraden dit boek te lezen!!😍😍😍

    thumb Berdina Angelina van Bleek-Vermaat
    6/26/2019

    positive review  Wauw wat een goed mooi boek... 😍😍in 2 dagen uitgelezen hoop dat het 2e boek er snel aankomt

    thumb Jolanda Heesbeen
    6/20/2019

    positive review  Wat een prachtig boek! Het leest heerlijk weg en zit een erg sterk, spannend en romantisch verhaal in. Heb het met veel plezier gelezen en hoop dat u snel weer een boek uitbrengt!!

    thumb Gaby van Schijndel
    6/19/2019

    positive review  Echt een goed verhaal. Heb er van genoten. Kon niet meer stoppen met lezen. Kan niet wachten op het volgende boek.

    thumb Naomi Van Santen
    6/17/2019

    positive review  geweldig boek, dacht even veel bladzijde maar je leest het boek in 1 adem uit, wacht in spanning op het volgende boek, en respect voor de schrijfster die met dit boek goede doelen steunt

    thumb Miranda Porter
    6/14/2019

    positive review  Het verhaal pakte me vanaf het begin. Kon gewoon niet stoppen met lezen. Wat een verhaal zeg, kijk uit naar je volgende boek. Mijn complimenten

    thumb Monica Boerhoop
    6/09/2019

    positive review  Wat een geweldig verhaal! Ik heb het boek in 1 keer uitgelezen! Las heerlijk weg! Ik kijk uit naar je tweede boek

    thumb Suus Kuijzer
    5/31/2019

    positive review  super geweldig boek!!! in 1 adem uitgelezen kon hem niet weg leggen!!!!❤❤

    thumb Debby van Beurden
    5/30/2019

    positive review  Het is een geweldig boek! Hij leest lekker door😉 en was dus snel uit. Zeker aan te raden!

    thumb Sanne Van Haren
    5/28/2019

    positive review  Harita Willebrands, ik heb je boek in een ruk uitgelezen, met dit boek heb je me laten huilen van verdriet en laten huilen van woede, je hebt mijn bloed laten koken en mijn hart laten pompen.. ik wist niet dat je in een boek zoveel emotie bij mij weet los te peuteren.. Bedankt en ik kijk graag uit naar je volgende boek... Groetjes Gaby van Wilpe

    thumb Gaby van Wilpe
    5/23/2019

    positive review  geweldig boek! gekocht voor de vakantie, had hem in 2 dagen uit, niet langdradig, goed verhaal, ik hoop dat het een vervolg krijgt.

    thumb Karin Kramp-Schaay
    5/18/2019

    positive review  Wat een geweldig boek kon hem zeker niet weg leggen je wel weten hoe het verder gaat hoop snel op een volgende deel

    thumb Germa Goutziers
    5/16/2019

    positive review  Prachtig boek ! Net gelezen ! Sylvie vond hem ook zalig en was super blij met haar gepersonaliseerde tekst! Beter dan 50 shades vind ik hem!

    thumb Gaëlle Deprez
    5/15/2019

    positive review  Geweldig boek!! Echt een aanrader.

    thumb Anica Gommeren
    5/14/2019

    positive review  Een spannend boek met onverwachte wendingen. Heb hem in 3 dagen uitgelezen!

    thumb Mylou Koole
    5/01/2019

    positive review  Een super goed boek en het leest lekker weg.

    thumb Joke van Vliet
    4/28/2019

    positive review  Super leuk boek leest lekker weg. Jammer dat het snel uit gelezen was.

    thumb Elsje Ebbelinghaus
    4/12/2019

    positive review  super mooi boek ..echt een aanrader.. en ik ben geen echte lezer maar dit lees erg lekker weg

    thumb Wendy Neutelings
    4/07/2019

    positive review  Ik vindt het een spannend boek, wat je niet zomaar kunt weg leggen. Het is goed geschreven en ik vond het geweldig om te lezen. Het ontroerende me op bepaalde stukjes in het boek. Ik ga het zeker nog heel vaak lezen.

    thumb Linda Kars
    4/03/2019

    positive review  gewoon een kei lekker boek om te lezen en desondanks dat ik geen echte lezer ben fijn om te lezen je kunt als je begint bijna niet stoppen met lezen

    thumb Marieke Hermes
    4/02/2019

    positive review  super spannend en de liefde overwint

    thumb Claudia Mavroudis
    3/29/2019

    positive review  Heb het boek gelezen echt geweldig! Hoop dat er een deel 2 komt

    thumb Marjolein Willemsen
    3/27/2019

    positive review  een geweldig verhaal. Verhaal neemt andere wending dan verwacht....maar heftig spannend en erotisch tegelijk. kijk echt enorm uit naar deel 2, en misschien als ebook!!!

    thumb Bianca de Bruin
    3/26/2019

    positive review  Een geweldig boek, in een dag uitgelezen..

    thumb Harma Bakker Schreurs
    3/26/2019

    positive review  Echte aanrader !!!! Net het boek uitgelezen op1.5 dag. Ik ben nog aan bekomen van het verhaal. Harita, proficiat en ik kijk uit naar je volgende boek.

    thumb Marita Mjke
    3/19/2019

    positive review  in 2 dagen uit gelezen, kon niet stoppen.

    thumb Patty Breepoel
    3/17/2019

    positive review  Beste boek ooit gelezen, een echte aanrader

    thumb Anouck Vanmechelen
    3/14/2019

    positive review  Hallo Harita, via een vriendin kreeg ik jou boek sixteen diamonds in handen. Aarzelend beginnen lezen .... en in een ruk uitgelezen. Ik wil je graag feliciteren want jou boek is zoveel beter dan de 50 shades reeks.... spannend,, opwindend en vaak emotioneel!! Met meer dan een vriendelijke groet. Rudy

    thumb Rudy Debusschere
    3/13/2019

    positive review  Het is een heel mooi en meeslepend verhaal heb er zo van genoten van begin tot het eind Dit boek is een echte aanrader ❤️

    thumb Yvonne van Leeuwen
    3/12/2019

    positive review  Moeilijk weg te leggen boek, je gaat zo mee in het verhaal, het bevat de juiste proportie. Boek met erotische tint waarbij ik en wel wat traantjes heb weggepinkt. Mooi verhaal!

    thumb Wilma Nederveld
    3/08/2019

    positive review  Gisteren bezorgd en nu net uitgelezen. Anderhalve dag. Zo'n mooi boek dat je het bijna niet weg kunt leggen.

    thumb Petra Vermeer
    3/07/2019

    positive review  Wat leest dit boek heerlijk weg. Ik heb zelf dyslexie, maar dit boek is zo heerlijk geschreven. Dat ik geen moeite hoeft te doen om het te lezen. zelfs ik ga er snel doorheen. Dat heb ik vaak met andere boeken niet. En het is een erg leuke boek. Dit is zeker 5 sterren waard 👌👍

    thumb Yolanda Scholten
    3/07/2019

    positive review  Super mooi! Er is maar 1 woord nodig: GEWELDIG!!!

    thumb Inne Van Roy
    3/05/2019

    positive review  Wauw wat een boek , in anderhalve dag uitgelezen... hopelijk komen er meer

    thumb Priscilla Cillytje De Bruijn
    3/02/2019

    positive review  Ja voor de volle 100 procent! Echt een waanzinnig leuk boek. Mooi geschreven een lach en een traan....

    thumb Irovana van der Burg
    2/22/2019

    positive review  Geweldig boek. Binnen twee dagen uitgelezen.

    thumb Fokelina Versluis
    2/21/2019

    positive review  jeetje wat een geweldig boek !en ik hoop zo dat je weer aan je keukentafel zit de schrijven♡ ik ga er verder niets over zeggen,maar neem nou gewoon van mij aan dat je het MOET lezen ********* 9 sterren krijg jij van mij x

    thumb Catharina Blommers
    2/20/2019

    positive review  Geweldig boek, lekker weglezen. Binnen twee dagen uit!

    thumb Esther Boute de Weerd
    2/12/2019

    positive review  Prachtig boek! Ik kon het boek bijna niet weg leggen en heb het binnen een paar dagen uitgelezen. Echt een aanrader!

    thumb Sandra Bloksma
    2/11/2019

    positive review  Prachtig boek! Leest makkelijk weg en ook moeilijk weg te leggen. Alsof ik er zelf middenin zat. Jammer dat het verhaal al klaar is. Hoop meer van jouw hand te mogen en kunnen lezen. En wat goed te lezen dat je een gedeelte van de inkomsten gebruikt voor goede doelen.

    thumb Suzanne Hofstra
    2/07/2019

    positive review  Wat een boek! Dit is een verhaal vol emoties, erotiek, liefde en verdriet. Het laat je binnen in het leven van de succesvolle Vivian. Ze heeft alles wat een vrouw kan wensen, een prachtig huis, vrienden en de job van haar dromen. Maar één ding ontbreekt om haar leven compleet te maken, de ware liefde blijkt onbereikbaar. Harita zorgt er voor dat je onmiddellijk sympathie hebt voor al haar personages maar ook vooral voor Edward en George. Zelfs Ethan kon ik op een zeker moment waarderen.. maar niets is wat het lijkt. Het is een vrij dik boek, maar niets heeft mij weerhouden om het in twee avonden uit te lezen. Bedankt voor dit mooie en veelbelovende debuut, hopelijk krijgen we nog heel wat meer van jou te lezen Harita!

    thumb Katja Put
    2/07/2019

    positive review  Super mooi boek .. mooie verhaal lijn . Een echte aanrader . Kan niet wachten dat er een vervolg /nieuw boek uitkomt van deze schrijfster .

    thumb Janneke Krijthe
    2/07/2019

    positive review  Wauw wat een boek gekocht via marktplaats omdat ik normaal alleen ebook lees. En zei tegen mijn man als ik het boek uit heb dan verkoop ik die weer. Maar nee echt niet deze blijft deze kan ik nog wel 10 x lezen. Wat een verhaal van begin tot het eind heb het gewoon binnen 24 uur uit gelezen. Ik kon het niet weg leggen maar nu heel nieuwsgierig hoe het afloopt met Vivian en Ferris hopelijk komt er snel een vervolg en maar van mij nog een veel dikkere boek worden. Sinds de 50 tinten boeken lees ik heel veel erotische verhalen maar deze staat boven aan mijn lijstje. Bedankt voor dit geweldige verhaal Rineke

    thumb Rineke Heister Van't Hul
    2/07/2019

    positive review  Jemig, even stil toen ik het boek uit had. Het verhaal moest eerst bezinken. Hoeveel emoties kan je als lezer ervaren tijdens het lezen van een boek? Nog nooit heb ik zoveel emoties ervaren. Van een glimlach op mijn gezicht, naar tranen in mijn ogen. Van liefde naar boosheid, je maakt het allemaal mee. De schrijfstijl leest makkelijk weg, het verhaal boeit van begin tot het eind. Een echte aanrader die ik zeker nog meerdere keren zal lezen.

    thumb Wendy Lambrechts-Kemmeren
    2/06/2019

    positive review  een fantastisch goed boek!!!! je blijft lezen heerlijk. Ik hoop dat er snel weer een boek komt.😍😍😍😍

    thumb Johanna Bolhuis
    2/05/2019

    positive review  Wauw wat een boek, in 2 dagen uitgelezen, heerlijk ik kon niet stoppen, een beetje verslavend. Verhaallijn is meeslepend, verrassend en prikkelend. Komt er een nieuw boek ??? Kan niet wachten. Chapeau Harita 😘

    thumb Tessa Grool-van Ginkel
    2/04/2019

    positive review  Ik had hem binnen 2 dagen binnen en in 1 dag uitgelezen, omdat ik hem niet kon wegleggen. Kortom een goed boek!!!

    thumb Patricia Vis-van Lier
    2/03/2019

    positive review  Wat een heerlijk boek om te lezen baal er zo van dat hij uit is. Echt een aanrader

    thumb Natalie Van den Heuvel
    2/02/2019

    positive review  fantastisch boek, leest lekker weg. 👌

    thumb Marieke Room
    2/02/2019

    positive review  het is zo n mooi verhaal als je er eenmaal aan begint kan je niet meer stoppen goed boek wachten of er een tweede deel van komt

    thumb Carina van Tuijl
    1/31/2019

    positive review  Echt een geweldig boek, ik heb hem in 1x uitgelezen

    thumb Karin Gelhever
    1/30/2019

    positive review  Van alle erotisch getinte romans die ik ooit heb gelezen, dat zijn er nogal wat, vond ik dit boek toch wel de beste. Wat een fantastisch verhaal zit hier achter! Tot in tranen geroerd uitgelezen! Zeker een aanbeveling.

    thumb Melissa Bakker
    1/25/2019

    positive review  Supermooi boek. Ik heb er echt van genoten. Hij was op 4 dagen uit en ik lees zelden een boek. Heel verslavend. ik heb hem gelezen vol spanning, een lach, een traan... Prachtig. Proficiat!

    thumb Gerda Vandervost
    1/19/2019

    positive review  Super meeslepend boek! De verhaallijn en emoties erin waren fantastisch.

    thumb Daisy Weltens
    1/17/2019

    positive review  heerlijk boek,eigenlijk 1 groot hoogtepunt,wat een spannend goed geschreven verhaal,het pakt je vanaf de eerste bladzijde en dan tot mijn spijt de laatste bladzijde..

    thumb Harriette de Wilde
    1/16/2019

    positive review  Prachtig boek! In 3 dagen uitgelezen. Leuk meeslepend verhaal. Ik kijk uit naar uw volgende boek @harita ! Liefs

    thumb Barbara Defever
    1/13/2019

    positive review  super mooi boek. kon hem amper weg leggen. sterke verhaal lijn. Heb een traantje gelaten

    thumb Anita Bakker-den Herder
    1/10/2019

    positive review  Een echte aanrader 😍 je wilt het in één keer uitlezen....

    thumb Carla Plingers
    1/08/2019

    positive review  Zo goed boek lees je in een keer uit Goed geschreven 😃jammer dat het uit is Wacht op tweede boek

    thumb Joyce Willemsen
    1/06/2019

    positive review  Het boek in 1 dag uitgelezen. Prachtige verhaallijnen mooi verwerkt. Zeker een aanrader en ik kijkt uit naar de volgende.

    thumb Channa Dubois
    1/05/2019

    positive review  Het is een geweldig boek! Een 1 dag gelezen. Zeker een aanrader.

    thumb Wil van Deursen
    1/02/2019

    positive review  romantisch, spannend, liefst wil je het in 1 keer uitlezen..

    thumb Christina de Haas
    1/02/2019

    positive review  het pakt je al op de eerste bladzijde en ik vond het vervelend dat ik hem uit had...ik wil meer van deze boeken lezen...goed verhaal..beter dan 50 tinten grijs zeker 5 sterren waard

    thumb Cindy Ris Duinmayer
    12/31/2018

    positive review  Ben vandaag begonnen maar kan het niet weg leggen. Tijdstip 00:30 zal toch eens naar bed moeten.

    thumb Yvette Van T Wel
    12/29/2018

    positive review  Ik ben bijna op de helft...Tot nu toe vind ik het een goed verhaal en het leest makkelijk weg...

    thumb Diane De Haan
    12/28/2018

    positive review  Heel mooi verhaal ! Eens je begint te lezen is het moeilijk te stoppen !!

    thumb Angelina Staf Dubois-Gelton
    12/26/2018

    negative review  Slecht geschreven , kinderlijke zinsopbouw in een volwassen boek. Grammatica en spelling zijn belabberd, prima voor boodschappenlijstjes en andere schriftelijke communicatie maar in een boek? Echt heel bijzonder

    thumb Annet Alting
    12/16/2018

    positive review  Super mooi boek met een goed verhaal en ik kon het niet weg leggen binnen 2 dagen uit. ik hoop deel 2 en weer zo spannend

    thumb Marianne Turk
    12/10/2018

    positive review  wat een mooi boek! Kon hem niet wegleggen🙈

    thumb Serena Slijfer - van Meerendonk
    12/08/2018

    positive review  vol spanning moet je lezen

    thumb Linda Timmermans
    11/28/2018

    positive review  Levering naar Belgïe super vlot verlopen. Pratchtig boek, heeft eventjes geduurd voor ik er aan kon beginnen, maar eens gestart kon ik het niet opzij leggen. Echt een topper!

    thumb Salsa Mientje
    11/27/2018

    positive review  WOW, heb het boek op 2 dagen tijd uitgelezen...Vanaf de eerste bladzijde werd ik in het verhaal meegezogen en zag het als een film in mijn hoofd afspelen en voelde echt mee in de emoties, het is een prachtig verhaal en heb spijt dat ik het boek al uit heb. Hoop dat er vlug een 2de boek van jou volgt!!

    thumb Anja Santens
    11/25/2018

    positive review  Hoi Harita, Dank je wel voor het schrijven van dit intense boek. Ik werd hiermee verrast door mijn man. Ik héb de boeken van 50 tinten ook gelezen... maar ik moet eerlijk zeggen dat ik jouw boek een boek op zich vind. Ja er zitten heftige sex scènes in... maar de lijn van het verhaal... wauw... op ten duur liepen de tranen over mijn wangen, zo werd ik meegezogen met de verhaallijn van Vivian! In een paar dagen tijd heb ik het boek uitgelezen... ik heb het net uit en zit vol emoties die het boek heeft losgemaakt. Nogmaals dank je wel. Ik ben benieuwd naar je volgende verhaal. Geniet van het schrijven. Renate

    thumb Renate Outermans-Tanis
    11/22/2018

    positive review  prachtig boek,je blijft lezen!

    thumb Veronique Jongmans
    11/13/2018

    positive review  Heel spannend en ontroerend boek en zo leuk dat er goede doelen worden gesteund. 📖👍 zeker vijf sterren waard.

    thumb Arlette Renders
    11/11/2018

    positive review  Super spannend en aangrijpend boek, zeker aan te bevelen en in een paar dagen uitgelezen. Top gedaan 💪

    thumb Marry Van de Geest
    11/07/2018

    negative review  in het begin en einde vond ik het boek echt geweldig. maar het middelste gedeelte is niet mijn ding om te lezen. hou van dominantie maar dit ging echt te ver. daarbij je bent bijna 200 blz verder voor er is gebeurt. leest wel makkelijk weg maar helaas niet mijn ding. sorry

    thumb Brenda Driezes
    11/04/2018

    4 star review  Wat een geweldig boek het is zeker een aanrader ik heb het in 1 dag uitgelezen als je eraan begint kan je het niet weg leggen ik wacht op het volgende deel

    thumb Manuela de Vos
    11/04/2018

    positive review  Niet geslapen omdat ik niet kon stoppen met lezen # nadeel is dat ik nu baal dat ik het boek al uit heb 🙂

    thumb Danielle Benjamins-Bijmholt
    11/04/2018

    positive review  Sixteen diamonds is echt een super mooi boek die je niet zomaar aan de kant legt! Het is een meeslepend, spannend verhaal en veel beter dan 50 tinten grijs!😃❤

    thumb Linda van Lindt
    11/02/2018

    positive review  heel mooi boek, leest vlot weg

    thumb Arlinda Vanthomme
    10/31/2018

    positive review  super mooi boek had het in 1 dag uit . kon hem gewoon niet wegleggen. mooier dan 50 tinten.

    thumb Vivian Verheijen
    10/28/2018

    positive review  Na 2 dagen al boek ontvangen(Belgie) en op 2 dagen al uitgelezen☺️ Ik vond het een heel mooi verhaal, een moeilijk weg te leggen boek😊 Proficiat aan de schrijfster, hopelijk volgt er meer. Ik kijk er in ieder geval naar uit.

    thumb Nathalie Haeke
    10/28/2018

    positive review  Boek in bezit sinds deze week en al over de helft. Leest heerlijk weg, moeilijk om te stoppen.

    thumb Ellen Zonneveld
    10/26/2018

    5 star review  Wauw wat een mooi verhaal er zit alles in spanning humor erotiek. Heb hem in ander halve dag uit gelezen zelf een traan gelaten wat mooi geschreven �

    thumb Siska Van Den Burg Berendrecht
    10/25/2018

    5 star review  Het is zo geweldig. Ik dacht dat 50 tinten goed was maar dit overtreft alles. Ik zou het iedereen aanraden. Je vergeet eventjes alles om je heen..LEZEN LEZEN LEZEN!!

    thumb Nikki de Bijl
    10/24/2018

    positive review  Je word meegezogen in het leven van Vivian. Haar onbeantwoorde liefde, de heftige relatie met Ethan en wat Ethan haar heeft aangedaan, het verlies van een dierbare.Ik hoop dat er een 2de boek komt waarin Ethan zijn straf uiteindelijk nog krijgt. In anderhalve dag heb ik het boek uitgelezen. Wegleggen is geen optie. Vijftig tinten is nog saai vergeleken met dit boek. Harita, je bent een topschrijfster!

    thumb Bianca Mutsaers
    10/21/2018

    positive review  boek besteld. Heel mooi boek. 2 dagen uitgelezen. hoop op deel 2.

    thumb Alexandra Guus
    10/18/2018

    5 star review  Het boek in 1 dag uitgelezen, wat een schitterend geschreven verhaal. Ik ben er even stil van.

    thumb Ingrid Kraaijeveld
    10/05/2018

    positive review  Me tante raade het me aan toen zij hem uitgelezen had een keer begonnen kon ik niet meer stoppen met lezen wat een super goed boek!! heel Spanned hoop op een vervolg van sixteendimonds 💎

    thumb Hendrika Scholten In T Hof
    10/05/2018

    positive review  een spannend liefdesverhaal met een ruw randje. eindelijk denkt ze dat ze haar man hebt gevonden. maar uiteindelijk is hij een monster die haar leven op haar kop gooit en brengt. in die periode ontdekt ze de liefde van haar moeder terug en hun band word sterker en hechter dan die ooit was geweest. haar droomman die ze altijd voor ogen had. ontdooid maar ook hij heeft een verleden. maar toch vinden ze elkaar en blijkt dat ze iets samen delen wat ze nooit verwacht had en waarom hij altijd zo was en wie hij was. en ze leven nog lang en gelukkig. hopelijk als de kans groot is met een liefdesbaby . een echte aanrader. geeft mijn boek aan iedereen en iedereen die hem leest zijn enthousiast. kan niet wachten op haar volgende boek. gr

    thumb Viola Strijk
    9/29/2018

    positive review  super mooi boek! hopelijk komt er snel een 2e boek 😊

    thumb Nathalie Van de Brink
    9/23/2018

    5 star review  Super mooi boek spannend mooi einde�

    thumb Sunita Anandbahadoer
    9/13/2018

    positive review  wow... nog geen 2 dagen en zag" the end" staan, 514 bladzijdes waren voorbij, je kan gewoon niet stoppen . rest mij alleen nog de vraag, wanneer komt het volgende boek uit?! Bedankt voor het signeren Harita, afz Petra

    thumb Petra Hoek - Innemee
    9/13/2018

    positive review  5 sterren waard ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Sixteen Diamonds is Een geweldig boek.😍 Er is alles in verwerkt Avontuurlijk spannend angstaanjagend Liefde en ook verdriet.echt een meeslepend boek. Ik heb echt genoten van het boek Een echte aanrader. ❤️ Kan niet wachten op deel 2🤗

    thumb Diana Winter-speudel
    9/13/2018

    positive review  Spannend. Prikkelend. Mooie verhaallijn

    thumb Ellen van den Brink
    9/13/2018

    5 star review  Ik heb het boek op n lady's night gekocht bij Pathé. Ik las t in één ruk uit. Het verhaal pakt je meteen. Ik wacht met smart op een volgend exemplaar! Echt n aanrader!

    thumb Geertje Schilders
    9/13/2018

    positive review  Een heerlijk boek om te lezen. Je blijft lezen daar je wel benieuwd bent hoe het verhaal verder gaat. Het blijft boeiend van begin tot eind.

    thumb Jolanda Klein Bruinink
    9/13/2018

    positive review  Een open-minded spannend boek die vlot wegleest. De verhaallijn houdt je in zijn greep en krijgt een mooie wending op het laatst. Ik vond het jammer dat het boek uit was en kijk uit naar een. nieuw geschreven verhaallijn die ik zeker zal kopen.

    thumb Michelle Jansen-Willebrands
    9/13/2018

    positive review  Het boek vandaag binnen gekregen en uitgelezen... geweldig gedaan zo zonder uitgever! Ik hoop voor je dat er veel boeken verkocht gaan worden!

    thumb Claudia Engelen
    9/12/2018

    positive review  Kon niet stoppen met lezen!

    thumb Iris van Oorschot
    8/17/2018

    positive review  Geweldig boek. Binnen 4 dagen uitgelezen. Spannend en Aangrijpend.

    thumb Emmely Den Hartog
    8/16/2018

    5 star review  Super mooi verhaal. Ik lees niet vaak maar deze had ik binnen twee dagen uit!

    thumb Patrick Kim Jayden Ashley Sloof
    7/17/2018

    3 star review  Ik vond het een mooi verhaal, ben ook zeker benieuwd naar je volgende boek. Soms vond ik de schrijfstijl wat vervelend omdat er door een toeschouwer gesproken wordt als het ware ipv. uit de ik vorm. Maar dat is persoonlijk. Wel vind ik het jammer dat er echt spoilers op je pagina staan. Succes met verder schrijven!

    thumb Yorrinda Regtien
    7/04/2018

    5 star review  Geweldig boek spannend en mooi geschreven ben benieuwd naar je volgende boek ik hoop zeker dat je door gaat met schrijven

    thumb Patricia Vermeulen
    6/23/2018

    5 star review  Gister avond het boek uitgelezen! Voor mijn doen best snel, in 2 dagen tijd! Ik kon het iedere keer niet weg leggen. Ik heb genoten van de spanning in het verhaal. Ik kan het iedereen aanraden, mooi geschreven Harita!

    thumb Sandhya Nunda
    6/04/2018

    5 star review  Wat een heerlijk boek , kon het niet weg leggen. Het was boeiend van begin tot het eind.Dus in 2 dagen uitgelezen. Top petje af hoor. En op naar een volgend boek.

    thumb Wilma Van Os
    5/08/2018

    5 star review  Ik vondt het een geweldig boek ken niet wachten op deel 2 heb de boek al 3 keer gelezen en blijf mooi en goed geschreven

    thumb Sandra Mager
    5/01/2018

    5 star review  Een geweldig boek Gekocht bij ladys night binnen 2 dagen uit. Echt een aanrader!! Wacht op een vervolg�

    thumb Olga Franken
    4/15/2018

    5 star review  Wauwwwww in 1 woord... FANTASTISCH ! Ik heb het boek in 1 ruk uitgelezen. Vanaf de 1e bladzijde werd ik meegenomen in het verhaal. Dit boek heb ik met een lach en traan gelezen. Kan niet wachten op een volgend boek van deze geweldigste schrijfster!

    thumb Chantal Wolken
    4/12/2018

    5 star review  Wauw echt heel leuk Harita ik heb er zo van genoten kan niet wachten op je volgende boek!!!

    thumb Suprya Algoe
    4/06/2018

    5 star review  Heel mooi spannend en goed geschreven. Steeds liep t verhaal weer net even anders als ik dacht dat het zou gaan. Ik wacht in spanning af tot je volgende boek. �������

    thumb Wanda Pittens-Oerlemans
    4/05/2018

    5 star review  Wat een geweldig boek. Ik ben niet zo van het lezen en dit was mijn eerste boek wat ik echt gelezen heb. Het verhaal is zo spannend ik werd er letterlijk ingezogen. Kon hem niet weg leggen en heb hem binnen 2 dagen volledig uitgelezen... Mijn complimenten aan jou Harita je hebt er een prachtig verhaal van gemaakt. Dit is echt een boek wat je gelezen moet hebben.

    thumb Annieke Verbeek
    3/28/2018

    5 star review  In een dag uitgelezen.. �

    thumb Esmiralda Hoogendoorn
    3/23/2018

    5 star review  

    thumb Nicoline Schipper
    3/21/2018

    5 star review  Je boek gekocht op de huishoudbeurs....gewoon in een vloek en een zucht de ruim 500 pagina`s uitgelezen.....kreeg er geen genoeg van!!! Hoop op een snel vervolg!! �

    thumb Nancy William Van Schijndel-vd Abbeelen
    3/07/2018

    5 star review  Een heerlijk boek in ander halve dag uitgelezen.

    thumb Patricia Welters
    3/06/2018

    5 star review  Jeetje Harita, wat een ontzettend spannend boek! Het verhaal heeft mij vanaf de eerste tot de laatste pagina geboeid! Ik kijk erg uit naar een nieuw verhaal van jouw hand! :- ) Een kleine tip (niets ten nadele van jouw verhaal en boek), maar een aantal situaties waren wat voorspelbaar. Misschien leuk om een volgend verhaal iets mysterieuzer te maken... ;- )

    thumb Ellis Goudriaan
    3/04/2018

    5 star review  Helemaal blij dat ze het boek wilde opsturen richting België.. Gisteren ontvangen en nu al uit! Dat zegt al genoeg denk ik wauw ik kon het niet weg leggen... Telkens wil je verder lezen om te weten wat er nu weer zal gebeuren! Spannend en vooral een mooi einde. TOP!!

    thumb Colinda Devolder
    3/02/2018

    5 star review  Lieve harita Wat een geweldig mooi boek!!! Hij is van begin tot eind boeiend en zorgt er voor dat je het boek met moeite kan wegleggen zodat je hem wel hem in 1 adem uit moet lezen!!! Wat mij betreft zouden ze van jou boek ook een verfilming moeten maken!!! Ga vooral door met schrijven! 1 fan heb je al!!! Liefs dieneke roodakker

    thumb Dieneke En Jan Roodakker
    2/28/2018

    5 star review  Afgelopen zondag op de huishoudbeurs jouw boek gekocht, ben maandagavond laat begonnen dinsdag moest ik hoe dan ook verder lezen. Binnen andere halve dag helemaal uitgelezen. Ik kon niet stoppen met lezen. Het is echt een super boek. Kan niet wachten tot er een volgend boek van je komt.

    thumb Wendy Ouwehand
    2/28/2018

    5 star review  Wat een geweldig boek om te lezen. Ik heb hem in twee dagen uitgelezen. Zie uit naar je volgende boek !

    thumb Marjan Mosselman
    2/25/2018

    5 star review  Lieve Harita, Ik ontzettend genoten van je prachtige boek. Ik heb het dinsdag gekocht bij op de huishoudbeurs en het is nu al uit. Ga zo door, ik hoop dat je nog eens een boek schrijft. Lieve groetjes Chantal

    thumb Chantal Van De Goor Maurits
    2/23/2018

    5 star review  Nou mensen geloof me. Een Aanrader.Het begin was voor mij een beetje van "ja vind ik het wel wat, "het was voor mij al weer lang geleden dat ik iets gelezen had, de rust er niet voor waarschijnlijk. Dus ik begon er eigenlijk aan zo van nog een paar bladzijdes lezen voor het slapen gaan, wie weet . Maar OMG ! als het dan pakt dan houd het je vast tot het einde, kon hem niet meer weg leggen! !!geweldig boek, echt je vind er alles in!!echt een aanrader! !! Een mooi en heftig boek! !! Top Harita,petje af�

    thumb Maria Consent
    2/21/2018

    5 star review  Super...kon het boek niet neerleggen.

    thumb Katja Gosma
    2/09/2018